Think outsidethe office

Je wilt voor je team een inspirerende sessie organisatie. Medewerkers dichter bij elkaar brengen, het team vooruit helpen of tools en handvatten geven om beter te gaan presteren. Het moet inspireren, dus het kan niet op kantoor. Hoe doe je dat?

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste inzichten in teambuilding, leiderschap, innovatie of vooruitgang: bij Team Building Sloep tref je altijd wat je nodig hebt om jezelf, je team en de business naar het volgende niveau te brengen.

Kapitein Marcel en zijn crew hebben meer dan 20 jaar ervaring in het inspireren, challengen en motiveren van teams om beter te gaan presteren. We kennen teams en culturele aspecten die daarbij komen kijken. Hebben een draaiboek op de plank liggen. Kennen het Groene Hart op ons duimpje en weten hoe we er een mooie dag (of dagdeel) van maken. Als wij het uit handen nemen, heeft jouw team geen omkijken meer naar de organisatie. Dat geeft een heerlijk gevoel.

Crew

Onze crew zorgt allereerst voor een vriendelijk ontvangst, maar staat jullie gedurende de vaart ook bij in tal van zaken.

Snacks

Tijdens de vaart verzorgen we altijd een goede kop koffie, een vers belegd broodje of een snack voor de lekkere trek.

Stops

We hebben samenwerkingen met tal van restaurants en gelegenheden, waardoor er mogelijkheden zijn voor diners en lunch.

Kapitein

De Team Building Sloep wordt beschikbaar gesteld inclusief kapitein met 20 jaar ervaring als trainer, coach en SCRUM Master.

Draaiboek

Team purpose en Individuele doelen bij elkaar brengen? Andere behoeften? Voor de meeste team doelen hebben we een programma klaar.

Maatwerk

Wij zorgen voor de sloep, de kapitein, eten & drinken en een leuke dag. De wensen vanuit jouw team kunnen we daar op maat in passen.

Weten wat we voor jouw team kunnen betekenen?

Gebruik het onderstaande formulier om eenvoudig en snel een aanvraag in te sturen. We nemen altijd dezelfde- of de volgende werkdag contact met je op.

Aanvraag