De Kapitein

8 jaar geleden had ik een idee. Bied IT Professionals een plek waar lol en plezier voorop staan, en het leid tot synergie op een niveau waar je alleen maar van kunt dromen. Het leidde tot de oprichting van InnSpire in 2016. Jaren verder is het mooier, beter en groter dan ik had durven dromen. Er werken ruim 65 professionals iedere dag met elkaar samen om elkaar een betere consultant te maken. 

In die reis kwam ik mezelf een aantal keer tegen. Waarom hebben we intern zoveel lol en plezier terwijl we successen boeken bij klanten, inspireren we elkaar iedere twee weken, en brengen we het beste in elkaar naar boven. Maar kunnen we zo’n sfeer niet bewerkstelligen bij onze klanten.

Ik wilde een plek creëeren waar anderen net zo’n hecht team konden bouwen, lol en plezier hadden en elkaar konden Challengen. Een plek waar men echt tot elkaar kon komen. Het leidde tot de Team Building Sloep.

Na een jaar configureren, wachten, bouwen, testen, aanpassen en dopen is de Team Building Sloep helemaal klaar. Een plek op het water waar teamleden elkaar kunnen inspireren, motiveren en Challengen. Maar bovenal hechter tot elkaar kunnen komen. De visie is helder, de doelen zijn duidelijk. Let’s go.

Weten wat we voor jouw team kunnen betekenen?

Gebruik het onderstaande formulier om eenvoudig en snel een aanvraag in te sturen. We nemen altijd dezelfde- of de volgende werkdag contact met je op.

Aanvraag